Nieuws

KinderRijk Late Night: Week van de Opvoeding

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ze gaan op ontdekking, willen uitzoeken en uitproberen maar vooral alles zelf doen. Wat doe je dan als ouder? Ingrijpen of loslaten…

Kom 4 oktober naar de KinderRijk Late Night ‘Week van de Opvoeding’ en ontdek de mogelijke antwoorden. Op een praktische en laagdrempelige manier begeleiden wij jou met simpele en ingewikkelde opvoedkwesties. Iets is niet goed of fout, we geven je bruikbare tips en er is voldoende tijd voor vragen.

Deze gratis interactieve lezing is van 19.30 tot 21.30 uur op KinderRijk BSO Kindercampus King, Oostelijk Halfrond 441 in Amstelveen.

Kom je ook?
Heb je vragen over de opvoeding of loop je ergens tegen aan, kom dan naar KinderRijk Late Night en meld je aan via deze link. De workshop is voor alle ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Iedereen is welkom dus neem gerust vrienden, kennissen en buren mee. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.