Nieuws

KinderRijk Late Night: Prikkel de creativiteit

Ontdekken wie je bent, wat je kunt, volledig opgaan in wat je maakt of onderzoekt. Kinderen zijn kleine ontdekkers, wetenschappers en kunstenaars. Bij KinderRijk stimuleren we de kinderen om met diverse materialen te experimenteren. Soms komen daar prachtige creaties uit, maar samen genieten van het ontdekken is het allerbelangrijkste. Voor kinderen is veel materiaal nog nieuw. Zij kunnen nog eindeloos genieten van smeren, proeven, ruiken, combineren, vegen, gieten, strooien, voelen en mengen. Maar hoe doe je dit als ouder? Hoe prikkel je de fantasie en creativiteit? Hoe kun je thuis op ontdekkingsreis met materiaal en bouw je samen met je kind aan het probleemoplossend vermogen en het zelfvertrouwen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze KinderRijk Late Night nemen we je mee in hoe wij omgaan met eigenheid, het zelf doen en het prikkelen van de fantasie. Ook leggen we uit waarom het eindproduct niet eens zo belangrijk is maar dat het gaat om het proces van spelend leren. We gaan niet alleen maar praten en luisteren, maar ook zelf aan de slag met materialen. Hopelijk kunnen we jullie ook nog verrassen en laten genieten.

 

Wie, wat, waar?

Deze gratis workshop vindt plaats op dinsdag 5 november bij Kindercampus King, Oostelijk Halfrond 441 in Amstelveen. Een routebeschrijving vind je hier.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.45 uur: Inloop met koffie en thee

20.00 uur: Start workshop

21.30 uur: Einde workshop

 

Kom je ook?

Je kunt je nu via onderstaand formulier aanmelden voor de workshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol.