Nieuws

KinderRijk Late Night: Praten met peuters

“Is nee ook een antwoord?”

Je leest online veel uiteenlopende richtlijnen voor de ontwikkeling van spraak en taal bij jonge kinderen en hoe je hier mee om moet gaan. Tijdens deze KinderRijk Late Night bespreken we hoe je het beste kan omgaan met je peuter die net begint te praten. Of al zoveel praat en steeds een weerwoord heeft. Hoe voorkom je dat je in een woordenstrijd verwikkeld raakt met je 3-jarige? En hoe leer je naar je eigen kind te luisteren? Hoe kan je je kind helpen in zijn  of haar taalontwikkeling en woordenschatuitbreiding? Maar we hebben ook aandacht voor de kinderen die misschien (nog) niet praten. Want hoe kan het dat een kind al wel kan fietsen maar nog niet praat?

Interactief

Tijdens de KinderRijk Late Night willen we ook weten wat er bij jullie speelt, waar lopen jullie tegen aan, welke uitdagingen zien jullie en welke tips hebben jullie voor andere ouders? Tijdens de avond staat het uitwisselen van informatie en ervaringen centraal. Tot slot voegen we er ook nog een klein quizelement aan toe!

 

Wie, wat, waar?

De KinderRijk Late Night: Praten met peuters vindt plaats op woensdag 19 september bij KDV Aalberselaan in Amstelveen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.45 uur: inloop
  • 20.00 uur: start interactieve workshop
  • 21.00 uur: vragen, opmerkingen of tips
  • 21.15 uur: afsluiting

We hebben na afloop nog een leuk aandenken voor je. Vergeet niet om je smartphone mee te nemen; deze heb je namelijk nodig tijdens de interactieve workshop.

Kom je ook?

Alle (aanstaande) ouders zijn welkom, ook als je (nog) geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop.

Vragen

Heb je al vragen waar je graag een antwoord op wil, laat het ons weten via marketing@kinderrijk.nl

Aanmelden

Oeps! We konden je formulier niet vinden.