Nieuws

KinderRijk Late Night: Opvoeden is Samenspel

Als ouder sta je er in de opvoeding nooit helemaal alleen voor. Van consultatiebureau, kinderdagopvang tot basisschool, er zijn altijd organisaties die je willen helpen en/of ondersteunen bij de opvoeding van je kind. Opvoedpartners noemen wij dat. Alle hulp is natuurlijk goed bedoeld, maar hoe bepaal je als ouder je eigen pad als het op de opvoeding aankomt. Doe je het wel goed als ouder, begrijp je wat er van je gevraagd wordt en weet je wat je zelf als ouder wil? Kortom; hoe werk je het best samen met je opvoedpartners?

 

Interactief

Tijdens de KinderRijk Late Night willen we ook weten wat er bij jullie speelt, waar lopen jullie tegen aan, welke uitdagingen zien jullie en welke tips hebben jullie voor andere ouders? Tijdens de avond staat het uitwisselen van informatie en ervaringen centraal.

 

 

Wie, wat, waar?

De KinderRijk Late Night: Opvoeden is Samenspel vindt plaats op woensdag 3 oktober bij BSO Kindercampus King in Amstelveen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.45 uur: inloop
  • 20.00 uur: start workshop
  • 21.00 uur: vragen, opmerkingen of tips
  • 21.15 uur: afsluiting

We hebben na afloop nog een leuk aandenken voor je.

 

Kom je ook?

Alle (alleenstaande) ouders zijn welkom, ook als je (nog) geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldformulier.

 

Vragen

Heb je al vragen waar je graag een antwoord op wil, laat het ons weten via marketing@kinderrijk.nl

 

Aanmelden

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.