Nieuws

KinderRijk Late Night: Het creatieve brein!

“Ik heb haar niet geduwd, ik stootte haar aan”. Of: “waarom ben ik pas over 10 maanden jarig?”. Goede voorbeelden van kinderlogica. Maar hoe ga je hier als ouder mee om? En wat als je kind zegt: “ik vind jou echt heel stom!”. Het kan soms lastig zijn voor ouders om te doorgronden wat hun kinderen denken of waarom ze op een bepaalde manier reageren. Dan kan het handig zijn om een kijkje in het kinderbrein te krijgen.

En dat kijkje krijg je tijdens de KinderRijk Late Night: Het creatieve brein! Een avond waarin je meer leert over de ontwikkeling van het kinderbrein en de invloed van de verschillende delen van het brein op emotie, gedachten en handelen. Maar we vertellen je ook hoe je eigen handelingen en de ervaringen die je aan je kind aanbiedt kunnen leiden tot veranderingen in het brein en uiteindelijk tot veranderingen in het gedrag.

Interactief

Tijdens de KinderRijk Late Night willen we ook weten wat er bij jullie speelt. waar lopen jullie tegen aan, welke uitdagingen zien jullie en welke tips hebben jullie voor andere ouders? Tijdens de avond staat het uitwisselen van informatie centraal.

 

Wie, wat, waar?

De KinderRijk Late Night: Het creatieve brein vindt plaats op dinsdag 13 november bij KDV Nicolaas Tulplaan in Amstelveen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.45 uur: inloop
  • 20.00 uur: start workshop
  • 21.00 uur: vragen, opmerkingen of tips
  • 21.15 uur: afsluiting

Kom je ook?

Alle (aanstaande) ouders zijn welkom, ook als je (nog) geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol. Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

 

Aanmelden

KinderRijk Late Night: Ga zelf maar eens op de commode liggen!

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanmelding te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.