Nieuws

Kinderboekenweek: uitreiking KinderRijk kinderboek

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) Griezelen. Vandaag trappen we dit op een wel heel bijzondere manier af: met ons eigen KinderRijk kinderboek! Een super spannend verhaal over het verlegen jongetje Ties dat bang is voor griezels.

Het boek is geschreven en geïllustreerd door pedagogisch medewerker Arthur Reuling van BSO Linde. De directeur van KinderRijk verraste Arthur door hem, onder luid applaus van de kinderen, het alléreerste exemplaar te overhandigen. Daarna was het flink griezelen geblazen toen Arthur voorlas uit het boek!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek het avontuur van Ties

Voorlezen en samen lezen speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van je kind. Het is goed voor onder andere de taalontwikkeling en concentratie. Hartstikke goed en leuk dus om het KinderRijk kinderboek samen met je kind te lezen. Als je je in de maand oktober of november inschrijft bij KinderRijk ontvang je het boek helemaal gratis. Ben je al ingeschreven? Ook dan kun je het avontuur van Ties ontdekken! Bestel het KinderRijk kinderboek voor slechts €4,95.

Je kunt het KinderRijk kinderboek helaas niet meer bestellen.