Nieuws

KinderRijk Late Night: Help, mijn kind eet niet!

Opvoeden is prachtig, maar soms ook best lastig. Bijvoorbeeld als het aankomt op eten… Een kind dat weigert z’n groente op te eten of iets nieuws te proberen. Of om überhaupt te eten. Herkenbaar? Veel jonge kinderen weigeren regelmatig om te eten. En dat maakt jou als ouder misschien wel machteloos of gefrustreerd. Eten is van levensbelang, logisch dus als je je zorgen gaat maken.

Wat doe je als je kind niet eet? Hoe ga je hiermee om? Hoe zorg je ervoor dat je kind gezonde eetgewoontes krijgt? Tijdens de KinderRijk Late Night ‘Help, mijn kind eet niet!’ beantwoorden we dit soort vragen. Iets is niet goed of fout; we delen tips en geven adviezen om het allemaal iets makkelijker te maken. Is jouw kindje tussen de 1,5 en de 4 jaar? Dan is deze KinderRijk Late Night echt iets voor jou!

De gratis interactieve workshop is dinsdag 16 april van 19.45 tot 21.30 uur op KDV Boechorststraat in Amsterdam.

Mijn kind eet niet

Kom je ook?

Je kunt je nu via onderstaande formulier aanmelden voor de workshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol. Na afloop hebben we een leuke goodiebag voor je.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar marketing@kinderrijk.nl.  Ben je benieuwd naar onze overige workshops? Klik hier voor meer informatie.

 

Aanmelden