Nieuws

KinderRijk Late Night: De wereld van de jonge ouder!

Opvoeden is prachtig, maar soms ook best lastig. Want als ouder ben je altijd op zoek naar de juiste balans tussen een aantal uitersten. Je wilt je kind laten zien dat je van hem houdt, maar je wilt hem niet verwennen. Je wilt dat je kind zelf de wereld kan ontdekken, maar je wilt hem ook beschermen tegen allerlei gevaren.

Tijdens de KinderRijk Late Night ‘De wereld van de jonge ouder’ beantwoorden we leuke en soms ook lastige vragen over kinderen en opvoeden. Iets is niet goed of fout, we delen tips en geven adviezen om het opvoeden van je kind wat makkelijker maken. Is jouw kindje tussen de 0 en de 4 jaar? Dan is deze KinderRijk Late Night echt iets voor jou!

De gratis interactieve workshop is donderdag 14 maart van 19.45 tot 21.30 uur op KDV Maalderij, Maalderij 41 in Amstelveen.

De wereld van de jonge ouder

Kom je ook?

Heb je vragen of wil je op een laagdrempelige manier duidelijke inzichten in zaken waar je als kersverse ouder tegen aanloopt bij het opvoeden van je kind? Meld je dan nu hier aan voor de workshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar marketing@kinderrijk.nl.

 

Aanmelden

Oeps! We konden je formulier niet vinden.