Coronavirus

De overheid heeft in overleg met de kinderopvangsector een sectorplan vastgesteld. Het uitgangspunt voor dit plan is om de sector open te houden en schade te beperken door de wendbaarheid te vergroten. We hebben het sectorplan vertaald naar een plan van aanpak voor KinderRijk. We willen hiermee goed voorbereid zijn en op voorhand zorgen voor minder onzekerheid. Wij volgen in het plan van aanpak de richtlijnen en maatregelen van de GGD/de Rijksoverheid.

Gebruik de actuele beslisboom van BOinK om te bepalen of je kind naar de opvang kan. Deze kun je terugvinden  op de website van Boink. Lees ook de pagina Regels gezinnen met kinderen na positieve corona (zelf)test van de Rijksoverheid wanneer kinderen wel of niet naar de kinderopvang mogen.

Meer algemene informatie over Coronavirus COVID-19 vind je op de website van de Rijksoverheid.

Op de pagina Corona en kosten kinderopvang lees je meer over de kinderopvangtoeslag en de tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang (tijdens de coronasluiting).

Vragen?

Je kunt hiermee altijd terecht bij je locatiemanager of bij onze afdeling Kindplanning via 020 426 08 66. We helpen je graag verder!