Nieuws

Buitenspeelfestival

Buitenspelen is vrijheid, bewegen, durven en ontdekken! Daarom gaan kinderen bij KinderRijk elke dag naar buiten, weer of geen weer. Want buiten beleef je de spannendste dingen, ontdek je de wereld en mag je lekker vies worden. Buitenspelen is hartstikke leuk, maar ook een onmisbaar onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Het is namelijk ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van het brein van kinderen. Daarnaast helpt buitenspelen de ontwikkeling van allerlei andere gebieden. Hierbij kun je denken aan de motoriek, de creativiteit en natuurbeleving.

Buitenspeelfestival

We nemen je graag mee op reis in de wereld van het buitenspelen! Daarom ben je op ModderDag van harte welkom bij het:

KinderRijk Buitenspeelfestival

29 juni van 10.00 – 11.30
KDV Maalderij, Amstelveen

Tijdens dit festival organiseren we verschillende modder-activiteiten. Zin om met je kleine een heerlijke moddersoep te maken? Of kiezen jullie toch liever voor een prachtig modderschilderij? En hé, dat voelt gek, zo met je blote voeten op het blotevoetenpad!

Natuurlijk kunnen jullie ook lekker klauteren over boomstammen, op zoek gaan naar kriebelbeestjes of een toren bouwen van zand. Want buiten zijn er altijd volop mogelijkheden.

Tijdens het festival zorgen we voor een aantal lekkere versnaperingen. En als aandenken hebben we na afloop ook nog een leuke goodiebag voor jullie!

Kom je op 29 juni ook naar ons buitenspeelfestival op KDV Maalderij? Je kunt je hieronder aanmelden.

KinderRijk Buitenspeelfestival