Nieuws

Buitenspeeldag: kom je ook?!

Stoepkrijten op Buitenspeeldag

Op woensdag 13 juni is het Buitenspeeldag! En bij KinderRijk zijn we gek op buitenspelen, dus dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom gaan we met stoepkrijt de allergrootste hinkelbaan van Amstelveen en omstreken maken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

Wie, wat, waar?

Op woensdag 13 juni verzamelen we om 13.45 uur op het schoolplein van basisschool De Triangel. Om 14.00 uur starten we met een ‘stoepkrijt­-tocht’ door de wijk naar het schoolplein van de Karel Eykman. En hier gaat het gebeuren: we gaan met alle kinderen de allergrootste hinkelbaan van Amstelveen stoepkrijten. Wie weet verbreken we wel het record… en daar hoort natuurlijk een prijs bij!

Plattegrond Buitenspeeldag

Nog even op een rijtje:

  • Wanneer: Woensdag 13 juni, 13.45 – 15.45 uur
  • Startpunt: Schoolplein van de Triangel, Zeelandiahoeve 7
  • Eindpunt: Schoolplein van de Karel Eykman, Jane Addamslaan 13

 

Kom je ook? 

Jullie zijn van harte welkom om mee te stoepkrijten. Wat je daarvoor nodig hebt, zijn je allerbeste stoepkrijt-skills. Dan zorgen wij voor stoepkrijt en een lekkere traktatie. Aanmelden voor de Buitenspeeldag is niet nodig. De Buitenspeeldag gaat door bij droog weer.

 

Nog meer buitenspeelplezier?

Buitenspelen is vrijheid, bewegen, durven en ontdekken! Daarom gaan kinderen bij KinderRijk elke dag naar buiten, weer of geen weer. Want buiten beleef je de spannendste dingen, ontdek je de wereld en mag je lekker vies worden. Buitenspelen is hartstikke leuk, maar ook een onmisbaar onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Dus heb je zin in nog meer buitenspeelplezier? Meld je dan aan voor ons Buitenspeelfestival op 29 juni!

Baby speelt met modder