Nieuws

Zo kijkt KinderRijk naar kinderen!

De eerste levensjaren zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. KinderRijk heeft een eigen, unieke aanpak voor de optimale begeleiding van deze ontwikkeling. Een manier van kijken, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en héél veel ervaring.

Zo kijkt KinderRijk naar kinderen

 

Plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis van ons pedagogisch beleid. Onze pedagogisch medewerkers werken iedere dag op een veilige manier en met respect voor ieders eigenheid aan de ontwikkeling van je kind. Ook aan de ruimtes waarin de kinderen verblijven besteden we veel aandacht. Zowel de binnen- als de buitenruimtes bieden rust en veiligheid, maar prikkelen ook de nieuwsgierigheid en creativiteit van je kind. Wanneer je kind oud genoeg is om naar de basisschool te gaan, kan het zich blijven ontwikkelen bij KinderRijk. We zetten samen met de scholen één lijn door en bieden een optimale aansluiting om zo rust en stabiliteit voor kind en ouder te creëren. Meer weten? Kijk eens naar onze pedagogische visie en opvang.

 

Opvoedadvies

Heb je specifieke vragen of lastige opvoedkwesties waar je tegenaan loopt? Onze opvoeddeskundige Marjo Severijn helpt je graag. Je kunt je vraag stellen via dit formulier of tijdens een van onze interactieve workshops.

 

Kom je een keertje kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Je bent van harte welkom! Als je in januari of februari een rondleiding aanvraagt, ontvang je van ons het e-book ‘10 gouden babytips’, boordevol leuke weetjes en handige tips. Schrijf je je ook in tijdens deze maanden, dan ontvang je tevens onze Groei Wijzer!