Nieuws

Workshop: met je baby buitenspelen

KinderRijk komt met een gloednieuwe reeks gratis interactieve workshops. De aftrap wordt gegeven met de workshop ‘Met je baby buiten spelen’ op vrijdag 8 juli op KDV Schweitzerlaan.

Mijn baby is 3 maanden oud, kan ik dan ook al met mijn baby buiten spelen? En hoe doe ik dat, in de kinderwagen of op een kleed? Hoe zorg ik voor een uitdagende en veilige speelruimte? Wintersportbroekje in de zomer, hoezo? Ik heb een balkon, kan ik ook buiten spelen met mijn kind?

Deze en nog veel meer vragen komen aan bod tijdens de gratis workshop ‘Met je baby buitenspelen’ op vrijdag 8 juli van 10.00-11.30 uur op Schweitzerlaan 8 in Amstelveen.

Op deze ochtend bieden wij je een ontmoetingsplek waar je samen met je baby in een leuke ruimte kan buiten spelen en ervaringen kan uitwisselen met andere ouders. En natuurlijk krijg je tips en tricks van onze doorgewinterde professionals.

De workshop is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Graag tot 8 juli! Bij slecht weer doen we de workshop binnen.