Wat ga ik verdienen als gastouder?

Ben je benieuwd naar wat je als gastouder gaat verdienen? Als gastouder bepaal je zelf je uurtarief. Gemiddeld liggen de uurtarieven van gastouders bij KinderRijk aan Huis rond de €5,00 per kind per uur.

Als je opvang aan huis biedt bij je opvanggezin betekent dit dat je uurtarief in ieder geval het wettelijk minimumloon moet zijn, ongeacht het aantal kinderen dat je opvangt. Dit is €10,80 per familie per uur. Jouw persoonlijke uurtarief kan natuurlijk hoger liggen, hierover maak je afspraken met de ouders.

 

Zelf belasting regelen

Als gastouder dien je je uren in bij KinderRijk aan Huis. Wij zorgen er dan voor dat je elke maand op tijd je vergoeding krijgt. Voor de opgave van je inkomsten bij de belastingdienst ben je zelf verantwoordelijk. Kijk voor meer informatie op www.belastingdienst.nl.

 

Gastouder worden?

Heb je interesse om gastouder te worden? We informeren je graag over de voorwaarden waar je aan moet voldoen en hoe de samenwerking met KinderRijk aan Huis ingevuld worden. Heb je nog vragen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over werken als gastouder in of rondom Amstelveen. Via onderstaande knop kun je je aanmelden als gastouder. 

Aanmelden gastouder