Wat maakt HDO Zeven Zeeën zo bijzonder?

  • Opvang en onderwijs onder één dak
  • Uitgebreid peuterprogramma
  • Inspirerende thema's

HDO Zeven Zeeën is gehuisvest in Dalton IKC Zeven Zeeën. HDO Zeven Zeeën biedt opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Op de peuteropvang plaatsen we kinderen voor minimaal twee ochtenden per week. Dit heeft pedagogische redenen. Zo vinden we het belangrijk dat je kind er minimaal twee keer per week is, zodat je kind de medewerkers, de andere kinderen, het dagelijks programma en de rituelen echt leert kennen.

 

SpeelRijk

Voor de peuters en dreumesen is het bij HDO Zeven Zeeën het wekelijkse programma ‘SpeelRijk’. Een peuterdansdocente, muzikant of kunstenaar komt langs om te dansen, muziek te maken of te knutselen in het kinderatelier. Je kind leert bijvoorbeeld de ene week een herfstdans of om dieren na te doen op muziek en de andere week gaat hij of zij in het atelier aan de slag met spannende materialen zoals afplaktape, aluminiumfolie en prachtig restmateriaal.

Peuteropvang (HDO) bij KinderRijk

Bij KinderRijk bieden we kinderen van 2-4 jaar peuteropvang aan (ook bekend als halve dagopvang of HDO). Samen met leeftijdsgenootjes leren ze zich op de peuteropvang spelenderwijs te ontwikkelen. Allereerst krijgt je kind de kans andere kinderen te leren kennen. Daarnaast kan het zich sociaal ontwikkelen en zich goed voorbereiden op de basisschool. Bij de peuteropvang kan je kind twee of meer ochtenden per week terecht.

 

Waarom KinderRijk?

Kom je een keer bij ons kijken?

[gravityform id="27" title="false" description="true" ajax="true"]