Vacatures EN

EN Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. Ook als deze niet direct bij je lijken te passen, komen we graag met je in contact. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaand formulier.

 

Werken bij KinderRijk

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanmelding te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Werken bij KinderRijk

Werken bij KinderRijk

Binnen KinderRijk draait het om kinderen en hun ontwikkeling. Plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis van ons pedagogisch beleid. Hierbij spelen onze pedagogisch medewerkers een belangrijke rol. Onze medewerkers doorlopen dan ook een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma om zo continu geprikkeld te blijven en hun kennis te vergroten. Samen werken al onze medewerkers, elke dag, aan de ontwikkeling van kinderen binnen KinderRijk.

Wil je graag werken binnen de inspirerende en collegiale werksfeer van KinderRijk, met alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen wij jou van harte uit om verder te lezen en je gegevens achter te laten! Naast pedagogisch medewerkers op de vestigingen zijn we ook op zoek naar gastouders.

 

 

 

fullscreen img