Werken bij KinderRijk?

Binnen KinderRijk draait het om kinderen en hun ontwikkeling. Plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis van ons pedagogisch beleid. Hierbij spelen onze pedagogisch medewerkers een belangrijke rol. Onze medewerkers doorlopen dan ook een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma om zo continu geprikkeld te blijven en hun kennis te vergroten. Samen werken al onze medewerkers, elke dag, aan de ontwikkeling van kinderen binnen KinderRijk.

 

Onze kracht zit in onze medewerkers. Want wij werken vanuit onze kennis over kinderen, onze jarenlange ervaring en het gedachtegoed van onze pedagogische inspiratoren. Samen met de kinderen verrijken we elke dag opnieuw de wereld van het kind én van onszelf. En elke dag geven we kinderen de ruimte voor de magie van het ontdekken en creëren!

Wil je graag werken binnen de inspirerende en collegiale werksfeer van KinderRijk, met alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen wij jou van harte uit om verder te lezen en je gegevens achter te laten!

 

Waarom KinderRijk

  • Met onze eigen pedagogische visie helpen we kinderen zich blij en vrij te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen en fantasie te stimuleren. Daar help jij dus aan mee!
  • Jij draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en wij geven op onze beurt jou volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Volop (door)groeimogelijkheden in onze organisatie met 39 vestigingen in Amstelveen en Amsterdam.

 

Overzicht van onze vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. Ook als deze niet direct bij je lijken te passen, komen we graag met je in contact. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaand formulier.

Werken bij KinderRijk

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanmelding te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Medewerkers aan het woord

Bij KinderRijk staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Maar ook onze medewerkers krijgen alle ruimte om op persoonlijk én vakinhoudelijk gebied te blijven groeien!

 

Tijdens de Pikler Verdiepingstraining heb ik geleerd dat het heel goed is om veel tegen kinderen te praten, want dit geeft ze een veilig gevoel!Sil
Tijdens de training Oog voor Interactie word je je in een veilige setting weer heel bewust van je pedagogische kennis.Mariska
Je ontmoet tijdens de training allemaal collega’s en omdat iedereen weer anders is kun je veel van elkaar leren.Edith