Stageplaatsen

KinderRijk heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van stagiairs op zowel mbo- als hbo-niveau. Als stagiair word je in de dagelijkse praktijk begeleid door een daarvoor aangewezen vaste medewerker van KinderRijk. Onze stagebegeleiders zijn getraind in het begeleiden van stagiairs. De scholings- en opleidingscoördinator ziet toe op de kwaliteit en continuïteit van de stagebegeleiding.

MBO en HBO

Wil je stagelopen bij KinderRijk? Leuk dat wij als stagebedrijf je aandacht hebben getrokken! KinderRijk is een erkend leerbedrijf waar ieder jaar veel leerlingen met veel plezier en succes hun stage doorlopen. Ben jij de gemotiveerde toekomstige professional met hart voor kinderen? Dan leren we jou graag de kneepjes van ons vak. We bieden zowel aan MBO als HBO stagiairs de ruimte. Volg je een sportopleiding? Ook dan ben je van harte welkom!

KinderRijk werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in de regio. Hierdoor is bij ons de stage goed afgestemd op het onderwijs. En daar pluk jij de vruchten van!

Wil je meer weten? Bel dan gerust met de afdeling HR op 020 4260844 of mail naar werken@kinderrijk.nl.

Maatschappelijke stage

Als je geïnteresseerd bent in een maatschappelijke stage, dan kun je direct contact opnemen met één van onze vestigingen, die deze stages zelf coördineren. Voor deze stage geldt dat ze niet langer dan zestig uur per jaar mag duren.

Acquisitie

Onderwijsinstellingen, externe bureaus of gemeenten die de mogelijkheid voor een stageplaats willen bespreken, kunnen contact opnemen met de afdeling HR van KinderRijk op telefoonnummer: 020 426 08 44.