Rekentool

Bij KinderRijk kun je, voor de kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang, kiezen uit een pakket van 51 of 52 weken. Kies je voor 52 weken opvang dan is jouw vestiging door de week altijd open, behalve op nationale feestdagen. Kies je voor een pakket van 51 weken dan vindt er voor jouw kind geen opvang plaats tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Onze tarieven zijn all­-in en zorgen ervoor dat je niet voor extra kosten komt te staan. Luiers en voeding* zijn inbegrepen. Daarnaast bieden we ook (warme) maaltijden, vers fruit, zuivel en gezonde tussendoortjes voor je kind. Ook muziek-­ en danslessen, huiswerkbegeleiding en uitstapjes zijn in het tarief inbegrepen.

*Op onze opvang is voeding inbegrepen bij de prijs, behalve als het om dieetvoeding of hele specifieke voedingswensen gaat. Lees hier meer over het assortiment of over specifieke voedingsmiddelen op verzoek van ouders.   

Wat ga jij per maand betalen?

Wil je weten wat de maandelijkse kosten voor jou zijn? Vul dan onderstaande rekentool in of neem contact op met Klantrelaties op 020 426 08 66 of via klantrelaties@kinderrijk.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen over de kosten van opvang via het Gastouderbureau. Zij bespreken met jou de mogelijkheden en helpen je graag bij het maken van een persoonlijke berekening.


De KinderRijk Rekentool geeft een indicatie van de eigen netto bijdrage. Het resultaat geeft het bedrag weer dat je zelf betaalt. Aan berekeningen met de KinderRijk Rekentool kunnen geen rechten worden ontleend.

Uurtarieven 2018

 

Extra dagdelen

Het tarief voor extra opkomst bedraagt per dagdeel € 41,25 voor de kinderdagopvang. Een hele dag extra kost € 82.50.
Een extra dagdeel op de peuteropvang kost € 38,50.
Een extra dagdeel op de de buitenschoolse opvang € 34,05 en € 68,10 voor een hele dag.

 

Wil je een ander pakket?

Als je wilt overstappen naar een ander pakket, geef dit dan voor 1 december 2017 door. Zo kunnen we dit tijdig voor je in orde maken.

Wijziging doorgeven