Het KinderRijk Mobiteam

In 2017 is het KinderRijk Mobiteam opgericht. Het Mobiteam is een flexibel team van medewerkers die lastminute worden ingezet op vrijgekomen diensten. Lid zijn van het Mobiteam is afwisselend en uitdagend; je werkt op allerlei locaties in Amstelveen en Amsterdam en met kinderen van alle leeftijden!

Een club van flexibele en proactieve KinderRijkers die bijspringen en ondersteunen waar nodig; fantastisch om het Mobiteam te mogen aansturen!

Edith van Ingen, leidinggevende Mobiteam

HULPTROEPEN

Het Mobiteam wordt gevormd door een groep proactieve en flexibele pedagogisch medewerkers van KinderRijk. Zij springen bij op alle vestigingen in Amstelveen en Amsterdam, bijvoorbeeld wanneer er ergens een tekort is wegens ziekte. Zo ondersteunen ze de vaste pedagogisch medewerkers op de groep en waarborgen ze een veilige omgeving voor de kinderen. Het Mobiteam vervult daarmee een heel belangrijke rol binnen KinderRijk.

Als lid van het Mobiteam krijg je veel waardering. De vestigingen zijn heel blij als je komt helpen!

– Jolanda Gomis-Mulder, pedagogisch medewerker Mobiteam

IN DE PRAKTIJK

Omdat je flexibel werkt, heb je als lid van het Mobiteam minder administratieve taken en kun je je volledig op de kinderen richten. Het Mobiteam is daarom bij uitstek geschikt voor pedagogisch medewerkers die niet op een vaste groep willen werken, maar behoefte hebben aan variatie.

Als lid van het Mobiteam ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar om in te vallen bij alle opvangsoorten binnen KinderRijk. Zo kan het zijn dat je de ene dag op het KDV werkt en de volgende dag bij de BSO. Lekker afwisselend dus!

Net als pedagogisch medewerkers die op een vaste locatie werken, heb je als lid van het Mobiteam een leidinggevende. Zij stemt samen met jou en de centrale personeelsplanning je diensten af. Daarnaast bespreek je met haar je functioneren en de uitgebreide mogelijkheden tot scholing. Want ook als lid van het Mobiteam heb je toegang tot alle trainingen binnen KinderRijk. Benieuwd op welke manieren jij je binnen KinderRijk kunt ontwikkelen? Je leest hier alles over leren bij KinderRijk.

IETS VOOR JOU?

Werken in het Mobiteam is afwisselend en uitdagend. Misschien is het wel iets voor jou! Test het met onderstaande checklist:

  • Je hebt affiniteit met kinderen van 0-12 jaar.
  • Werken in verschillende opvangsoorten (KDV, HDO, TSO en BSO) doe je graag.
  • Tijdens je werk wil je je volledig op de kinderen kunnen richten.
  • Je beschikt over een flinke dosis pedagogische ervaring.
  • Flexibel zijn is voor jou geen probleem.
  • Je houdt van variatie; werken op een vaste groep past minder goed bij je.
  • Al onze locaties (Amstelveen en Amsterdam) zijn voor jou goed bereikbaar.

Kun je op alle bovenstaande punten volmondig ja zeggen? Dan horen we graag van je, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor het KinderRijk Mobiteam. Reageer op de vacature of neem contact op met onze afdeling HR via werken@kinderrijk.nl of 020 426 0844.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Edith van Ingen, leidinggevende van het Mobiteam. Edith is bereikbaar via evaningen@kinderrijk.nl of 06 1700 3286.

 ————————————————————————————————————————————————————————————

“Wat is het gaaf om het Mobiteam te begeleiden! De leden van dit team reizen elke dag weer af naar allerlei vestigingen en springen bij in de verzorging van kinderen en het aanbieden van activiteiten. Het team wordt altijd zeer hartelijk ontvangen en is steeds meer een bekend gezicht aan het worden binnen KinderRijk. Mobiteam-leden dragen de KinderRijk-pedagogiek overal uit en zorgen zo voor de beste begeleiding voor de kinderen. En daar doen we het natuurlijk allemaal voor!”

Edith van Ingen, leidinggevende Mobiteam

 ————————————————————————————————————————————————————————————
Jolanda Gomis-Mulder

“Als je in het Mobiteam werkt, kun je je volledig richten op het verzorgen en begeleiden van de kinderen. Het is belangrijk dat je veel pedagogische ervaring hebt, zodat je makkelijk kunt inspringen op de behoeftes van de kinderen en de verschillende vestigingen en opvangvormen. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je je maandag vooral met baby’s bezighoudt op het KDV, terwijl je dinsdag op de oudste groep van de BSO staat. Als lid van het Mobiteam biedt je je collega’s een helpende hand, en dat wordt enorm gewaardeerd.”

– Jolanda Gomis-Mulder, pedagogisch medewerker Mobiteam