KinderRijk als werkgever

Enthousiaste en kundige medewerkers zijn de kern van KinderRijk. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier werkt en dat plezier ook uitstraalt. Met een duidelijke pedagogische visie halen wij alles uit een dag.

Onze goede arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Je ervaringsjaren tellen mee bij inschaling, zoals deze is opgesteld in de CAO kinderopvang. Daarnaast bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een tegemoetkoming in je reiskosten, een regeling voor kinderopvang voor personeel, wettelijk en bovenwettelijk verlof en hebben we geregeld leuke personeelsuitjes.

Introductieprogramma

We vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om vertrouwd te raken met onze organisatie en onze pedagogische visie. Daarom doorloop je bij ons een degelijk en inspirerend introductieprogramma. Dit geeft je ook de tijd om je nieuwe collega’s en de kinderen te leren kennen.

Cultuur

KinderRijk is een open organisatie met veel ruimte voor jouw inbreng. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt voor onze organisatie en de zaken waar je in het dagelijks werk tegenaan loopt, bespreekbaar maakt als dat nodig is. Daarom besteden we veel aandacht aan het geven en krijgen van feedback.

Enthousiaste en gemotiveerde collega’s

Je collega’s zijn net zo bevlogen als jij en samen zorgen jullie voor een stimulerende omgeving waarin jullie je net als de kinderen verder ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

KinderRijk biedt naast het vereiste opleidingspakket, een eigen opleidingsprogramma. Zowel op het gebied van persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling.

Communicatieve vaardigheden

KinderRijk-medewerkers scoren landelijk gezien hoog met communicatievaardigheden in de communicatie met kinderen en ouders. Wij bieden onze medewerkers een uitgebreid scholingsprogramma van communicatie, taal en interactievaardigheden.