Werken bij KinderRijk

Werken bij KinderRijk

Binnen KinderRijk draait het om kinderen en hun ontwikkeling. Plezier, ontwikkeling, fantasie en respect vormen de basis van ons pedagogisch beleid. Hierbij spelen onze pedagogisch medewerkers een belangrijke rol. Onze medewerkers doorlopen dan ook een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma om zo continu geprikkeld te blijven en hun kennis te vergroten. Samen werken al onze medewerkers, elke dag, aan de ontwikkeling van kinderen binnen KinderRijk.

Wil je graag werken binnen de inspirerende en collegiale werksfeer van KinderRijk, met alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen wij jou van harte uit om verder te lezen en je gegevens achter te laten! Naast pedagogisch medewerkers op de vestigingen zijn we ook op zoek naar gastouders.

 

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. Ook als deze niet direct bij je lijken te passen, komen we graag met je in contact. Je kunt je gegevens achterlaten via onderstaand formulier.

Vacatures dagopvang (KDV en HDO)
Vacatures flexwerker/ oproepkracht
Stagiairs

We komen graag met je in contact als je geïnteresseerd bent in werken bij KinderRijk. Je kunt hieronder je gegevens achterlaten.

Werken bij KinderRijk