Baby-expert

De eerste levensjaren van een kind zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling. Als jonge ouder zijn wat extra handvatten en inzichten soms meer dan welkom. KinderRijk heeft een eigen, unieke aanpak ontwikkeld. Een manier van kijken naar kinderen, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten maar vooral: op héél veel ervaring. We helpen kinderen zich blij en vrij te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen en fantasie te stimuleren.

Vraag het onze opvoeddeskundige!

Opvoeden is leuk maar soms ook best lastig. Heb je een vraag over het opvoeden van je kind of hoe je bepaalde dingen het beste kunt aan pakken? Marjo Severijn, onze opvoeddeskundige helpt je graag. Marjo behandelt alle vragen zeer zorgvuldig. Deze service is geheel gratis.

KinderRijk biedt ook een aantal workshops of interactieve lezingen. Hier krijg je allerlei tips en tricks van onze door gewinterde pedagogische professionals.

Stel hier je vraag

  • Stel hier je vraag

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Voorkeur vestiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.