Hulp bij opvoeden

De eerste levensjaren van een kind zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling. Als jonge ouder zijn wat extra handvatten en inzichten soms meer dan welkom. KinderRijk heeft een eigen, unieke aanpak ontwikkeld. Een manier van kijken naar kinderen, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten maar vooral: op héél veel ervaring. We helpen kinderen zich blij en vrij te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen en fantasie te stimuleren.

Vraag het onze pedagogisch coaches!

Opvoeden is leuk maar soms ook best lastig. Heb je een vraag over het opvoeden van je kind of hoe je bepaalde dingen het beste kunt aan pakken? Onze pedagogisch coaches helpen je graag. Ze behandelen alle vragen zeer zorgvuldig. Deze service is geheel gratis.

Stel hier je vraag

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je inzending te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.