Een rijke speelomgeving

KinderRijk besteedt veel aandacht aan de indeling en inrichting van alle binnen- en buitenruimtes met divers materiaal. De ruimtes bieden rust en veiligheid, maar zijn ook uitdagend. Ze prikkelen de nieuwsgierigheid en creativiteit van je kind. Doorkijkjes naar andere groepen en naar buiten verruimen de blik van je kind naar een grotere wereld. Met ook nog een rijk activiteitenaanbod is alles erop gericht om elke dag met plezier te komen!

Uitnodigend materiaal

Je kind komt binnen in een ruimte waar het speelmateriaal al is klaar gezet om lekker mee aan de slag te gaan. Alles staat uitnodigend op ooghoogte, zodat je kind gemakkelijk kan kiezen wat het gaat doen. Er is veel materiaal dat op meerdere manieren kan worden gebruikt om de fantasie te stimuleren en niet al het speelmateriaal komt uit de winkel of is als speelgoed ontworpen. Pollepels, eierdozen, lege melkpakken, lappen of stukken hout inspireren tot fantasierijk spel op elke leeftijd!

Elke dag naar buiten

Alle kinderen gaan dagelijks naar buiten, wat voor weer het ook is. Op de meeste vestigingen hebben we bijzondere natuurspeelplaatsen ingericht, met zand, stenen, hout, waterbanen, planten, schelpen, moestuinen en nog veel meer. Het is een uitdagende omgeving die uitnodigt tot avontuurlijk en fantasierijk spel. Elke leeftijd vraagt om een eigen inrichting van de buitenruimte. Voor de kleineren is er aandacht voor veilig ontdekken en verkennen van de eigen grenzen, de groteren hebben meer uitdaging nodig. Op de BSO is er veel aandacht voor sport en spel.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.