Het verhaal van KinderRijk

Het waren de ouders die eind jaren zestig het initiatief namen en de Stichting KinderRijk oprichtten. Nederland had goed opgeleide vrouwen bitterhard nodig en jonge gezinnen zochten ook nieuwe wegen om de opvoeding en verzorging van hun kinderen te combineren. De grote ouderbetrokkenheid is er nog altijd en geeft ons, medewerkers van KinderRijk veel extra’s.

Naast hun werkzaamheden vinden ouders tijd en steken zij energie in de voorleesdagen, verzorgen zij de muziek op het zomerfeest of maken ze de mooiste foto’s hiervan. Als wij ouders om hun mening vragen, neemt zeker 60 procent de moeite om de enquete in te vullen en als het om inspraak gaat, kunnen we rekenen op actieve oudercommissies.

KinderRijk is een stichting zonder winstoogmerk.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.