De organisatie

KinderRijk is een organisatie die stevig aan de weg timmert als lerende organisatie. Deze duurzame weg is de organisatie bijtijds ingeslagen. KinderRijk is sterk gericht op de ontwikkeling van kinderen èn op de ontwikkeling van haar medewerkers. Hierbij toetsen we ook altijd het effect van onze scholing.
De cultuur van KinderRijk kun je beschrijven als: professioneel, betrouwbaar, altijd gericht op verbetering en vernieuwing. Fantasie of creatief gedrag en aanpak wordt nagestreefd, maar kan nog versterkt worden.

De vestigingsmanagers combineren hun pedagogische kennis en vaardigheden met managementvaardigheden. Het kwaliteitsniveau van deze managers is ruim op orde en ook voor hen geldt dat continu scholing en ontwikkeling gevraagd wordt. Op centraal niveau, binnen zowel het managementteam, bij de bestuurder en toezichthouders wordt zowel aandacht geschonken aan de bedrijfsvoering als aan (voorwaarden voor) onze kwalitatieve opvang.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.