Praktisch

Goede kinderopvang biedt kinderen een vertrouwde tweede thuishaven met alle kansen voor vriendschappen en nieuwe mogelijkheden om te ontdekken. Wij nemen onze rol als ‘partner in opvoeding’ dan ook heel serieus. Daarvoor is het belangrijk dat we goed en veelvuldig met jou als ouder in contact zijn en dat we samen optrekken. Dan weten we zeker dat jij je kind vol vertrouwen komt brengen en ervaren we samen of je kind zich fijn voelt bij ons en zich goed ontwikkelt.

Je kunt met vragen altijd terecht bij onze afdeling Kindplanning, bereikbaar op 020 426 08 66 en kindplanning@kinderrijk.nl.

Contactmomenten

Als contacten met ouders goed verlopen, vergroot dit de kwaliteit van de kinderopvang. Elke vestiging heeft zijn eigen identiteit wat tot uiting komt in de aankleding, sfeer, uitstraling en de activiteiten op de vestiging. Zo ook in de oudercontacten, waarbij er informele en formele contactmomenten zijn. Klik hier om meer te lezen.

Een extra dag naar de opvang of afmelden

Via de ouderapp/web portal kun je een extra opvangdag aanvragen of je kind afwezig melden. Klik hier om meer te lezen.

Als je kind ziek is

We hebben een specifiek beleid wanneer je kind ziek is of ziek wordt op de opvang. Daarnaast maken we afspraken over het toedienen van geneesmiddelen en medisch handelen. Klik hier om meer te lezen. 

Vaccinatiebeleid

In het vaccinatiebeleid van KinderRijk is beschreven hoe wij omgaan met de plaatsing van kinderen die niet deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma en hoe wij ouders informeren over het belang van vaccineren. Klik hier om meer te lezen.

Sluitingsdagen

Je kunt bij KinderRijk het hele jaar door een beroep doen op de opvang, met uitzondering van op onze sluitingsdagen. Klik hier om meer te lezen. 

Medezeggenschap

KinderRijk vindt ouderparticipatie heel belangrijk. Daarom hebben we oudercommissies en een ouderraad. Klik hier om meer te lezen. 

Algemene voorwaarden

KinderRijk is als lid van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang verplicht de algemene voorwaarden van de branche toe te passen. Je kunt de algemene voorwaarden Kinderopvang hier bekijken.

Opzeggen plaatsing

Wil je de opvang opzeggen? Het wijzigen van het aantal plaatsingsdagen of het beëindigen van de gehele opvangplaats moet je altijd schriftelijk doen. Klik hier om meer te lezen. 

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.