Kinderdagopvang 0-4 jaar

Jij werkt en zoekt een veilige, vertrouwde plek voor je kind. De kinderdagopvang van KinderRijk biedt je op vijf locaties in Amsterdam en tien in Amstelveen de ideale omgeving. Terwijl jij aan het werk bent, ontwikkelt je kind zich spelenderwijs. Spelen is namelijk dé manier om grip te krijgen op de omgeving, zowel voor de allerkleinsten als de grotere kinderen. Daarom is het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te onderzoeken en te spelen. Het is immers hun manier om de wereld te verkennen. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kind plezier maakt met leeftijdsgenootjes en respectvol leert omgaan met andere kinderen.

Inschrijven

Tot zijn of haar vierde jaar bieden we je kind een veilige, vertrouwde omgeving, transparant en vrolijk ingericht. Meer lezen over baby’s bij KinderRijk? Vanaf drie maanden zwangerschap kun je je baby bij ons inschrijven. Vanaf acht weken is je kind welkom op een van onze vestigingen.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Voorkeur vestiging

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.