Combi opvang

Elk kind is anders en daarom bieden we graag opvang op maat. We willen dat jouw kind die opvang krijgt, die bij hem of haar past.

Gastouderopvang en KDV of BSO

Het kan dan ook een idee zijn om eens aan combinatie-opvang te denken van gastouderopvang en kinderdagopvang of buitenschoolse opvang. Zo’n combinatie is eigenlijk het beste van twee werelden: enerzijds het gemak en de intimiteit van opvang bij een gastouder of thuis en anderzijds de sociale contacten, de groepsdynamiek en de uitdagingen van opvang in een groep. Misschien past dit wel heel goed bij jouw kind en je eigen werkritme. Of misschien heb je meerdere kinderen en geeft het rust dat ze af en toe van school naar huis gaan met een gastouder. Ook kan het zo zijn dat je ene kind heel goed functioneert in een groep en je andere kind juist veel behoefte heeft aan rustig thuis spelen.

Kortom, reden genoeg om je eens te verdiepen in de mogelijkheden van combi-opvang. Onze afdeling Klantrelaties vertelt je er graag meer over. Je bereikt hen op klantrelaties@kinderrijk.nl of telefonisch via 020 426 08 66.