Opvang

Kinderen zijn krachtig en competent. Ze zijn van nature nieuwsgierig en willen ontdekken. Het zijn wetenschappers: creatieve geesten en ontwikkelaars van kennis. Vanaf de eerste dag na hun geboorte, zijn kinderen gericht op het maken van sociale contacten en op het uitlokken van reacties. Bij KinderRijk zien we je baby voor vol aan en stimuleren we hem of haar zich te ontwikkelen. We geven je kind veel persoonlijke aandacht zodat dit gebeurt op zijn of haar eigen manier, in zijn of haar eigen tempo, passend bij zijn of haar karakter en talenten. We zorgen dat je kind zich veilig voelt en met plezier op ontdekkingstocht gaat. KinderRijk geeft je kind de kans zich spelenderwijs te ontwikkelen tot een gelukkig, krachtig en sociaal vaardig mens!

Opvangvormen

KinderRijk biedt kinderdagopvang op prachtige locaties in Amstelveen en Amsterdam, waar je kind vanaf acht weken welkom is. Vanaf twee jaar kan je kind ook twee of meer ochtenden op de peuteropvang (halve dag opvang, HDO) terecht. Twijfel je nog? We vertellen je graag meer over de voordelen van kinderopvang.

Als je kind naar de basisschool gaat in Amstelveen of Amsterdam bieden we BSO (buitenschoolse opvang) aan op veertien locaties. Alle vestigingen zijn gekoppeld aan basisscholen, vaak zelfs gevestigd in hetzelfde gebouw.

Kom je een keer bij ons kijken?

  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.