Medewerkerspanel

Bij KinderRijk vinden we het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven. Wil jij je mening geven en denk je graag mee met de organisatie? Via het Medewerkerspanel kun je aangeven hoe jij bepaalde besluiten ervaart, wat je van bepaalde onderwerpen vindt en kun je jouw goede ideeën delen!

Doe je mee met het Medewerkerspanel, dan krijg een aantal keer per jaar een uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst over wisselende onderwerpen. Het kan ook zijn dat we een uitnodiging sturen om deel te nemen aan een paneldiscussie of panelinterview. Iedereen die werkzaam is bij KinderRijk kan zich aanmelden voor het Medewerkerspanel. Ook na aanmelding is deelname altijd vrijwillig en een vragenlijst vul je altijd anoniem in. Je kunt je ook elk moment weer uitschrijven.

Lijkt je dit leuk? Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Kijk hier voor de veelgestelde vragen of stuur een mail naar marketing@kinderrijk.nl.

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.