Veel gestelde vragen

Leuk dat je interesse hebt in het KinderRijk Medewerkerspanel! Hieronder vind je een overzicht van de veel gestelde vragen rondom het Medewerkerspanel. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via marketing@kinderrijk.nl.

Waarom heeft KinderRijk een Medewerkerspanel?
Via het Medewerkerspanel komen we er graag achter hoe jij over bepaalde onderwerpen denkt. We zijn benieuwd naar jouw suggesties, ideeën en mening. Op deze manier komen we er achter wat er zich binnen de organisatie afspeelt, kunnen we verbeteren waar mogelijk en weten we waar we goed in zijn. Zeker niet onbelangrijk: samen zorgen we ervoor dat de werkomgeving en onze dienstverlening beter en beter wordt!

Wat wordt er van mij verwacht?
Als panellid van het KinderRijk Medewerkerspanel kun je je mening geven over bepaalde  onderwerpen die spelen op het kinderdagverblijf, de peuteropvang, buitenschoolse opvang of KinderRijk in het algemeen, bijvoorbeeld communicatie.

Je ontvangt een paar keer per jaar per e-mail een uitnodiging om je mening en/of advies te geven. Deelname is geheel vrijwillig. Per keer kun je beslissen om wel of niet mee te doen.

Hoe lang duurt het invullen van de vragenlijst?
Dat wisselt. Het invullen van de online-vragenlijst duurt doorgaans zo’n 5 minuten, maar soms is dit korter of langer. In de uitnodigingsmail die je ontvangt geven wij aan hoeveel tijd je nodig hebt om de vragenlijst in te vullen.

Hoe kan ik me aanmelden voor het KinderRijk Medewerkerspanel?
We zijn altijd op zoek naar medewerkers die deel willen nemen aan het Medewerkerspanel. Wil je meedoen aan het KinderRijk Medewerkerspanel? Schrijf je dan in via deze pagina.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
KinderRijk behandelt al je gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig en je antwoorden worden anoniem verwerkt. KinderRijk gebruikt je e-mailadres alleen om je gericht uit te nodigen voor het Medewerkerspanel.

Hoe kan ik mij afmelden voor het KinderRijk Medewerkerspanel?
Deelname aan het KinderRijk Medewerkerspanel is vrijblijvend en anoniem. Wanneer je niet langer wenst deel te nemen kun je je afmelden door een e-mail te sturen naar marketing@kinderrijk.nl.

Wat is het verschil tussen het KinderRijk Medewerkerstevredenheidsonderzoek en het Medewerkerpanel?
Het medewerkerstevredenheidsonderzoek vindt één keer per twee jaar plaats en richt zich op de tevredenheid over werk in brede zin. Bij het Medewerkerspanel wordt een selecte groep medewerkers op regelmatige basis uitgenodigd om van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp.

Waar kan ik terecht voor vragen over het KinderRijk Medewerkerspanel?
Als je vragen hebt, dan kun je deze stellen door een e-mail te sturen naar marketing@kinderrijk.nl.