Nieuws

KinderRijk Talent Academy: EVC-traject

Wil jij aan de slag in de kinderopvang, maar heb je hiervoor niet de juiste diploma’s? Dan is de KinderRijk Talent Academy echt iets voor jou. Middels een speciaal traject leiden we je op tot gediplomeerd pedagogisch medewerker. 

Via een uniek erkenningsprogramma, het KinderRijk EVC-traject (Erkenning van eerder Verworven Competenties), bieden we je de kans om in het bezit te komen van een MBO-diploma, waarmee je aan de slag kunt in de kinderopvang. Om in aanmerking te komen voor dit traject dien je minimaal twee jaar werkervaring met kinderen hebben. Hierbij kun je denken aan ervaring als au pair, nanny of als muziek- of sportdocent. 

EVC-traject

Het EVC-traject duurt drie maanden. Tijdens deze periode doe je een aantal dagen per week werkervaring op bij een van onze vestigingen. Je doet dus direct ervaring op in de praktijk! Ook volg je verschillende trainingen, onder andere op het gebied van pedagogiek en communicatie, en werk je aan opdrachten om je portfolio te vullen. 

Werken bij KinderRijk

Bij KinderRijk zijn we altijd op zoek naar enthousiast en toegewijd talent. En hier investeren we graag in. Dus als je het EVC-traject succesvol afrondt, bieden we je een dienstverband bij KinderRijk aan en kun je direct bij ons aan de slag!

Op onze informatiepagina vind je alle relevante info over het KinderRijk EVC-traject én kun je je direct aanmelden. 

Info en aanmelden