Nieuws

KinderRijk Late Night: Zwangerschap en voeding

Gezond voeden betekent gezond groeien. En dus besteden we bij KinderRijk veel aandacht aan gezonde voeding. Want de blauwdruk van de gezondheid van je kind wordt al gevormd tijdens je zwangerschap. Maar wat is gezonde voeding dan, hoe start je er mee en hoe ga je er mee om?

 

Zwangerschap en voedingTijdens de workshop ‘KinderRijk Late Night: Zwangerschap en voeding’ geeft natuurvoedingsdeskundige Sharon Looyen antwoord op al deze vragen. Als aanstaande ouder wil je natuurlijk de beste voeding voor je kind. Het is belangrijk om hier al tijdens je zwangerschap bewust mee bezig te zijn. Dat betekent onder meer goed voor jezelf zorgen. Maar dat is – ook tijdens je zwangerschap – soms best een uitdaging. Want wat mag je wel en wat niet? Tijdens deze interactieve workshop richten we ons vooral op wat je wél mag. En dan blijkt dat gezonde voeding veel eenvoudiger en leuker is dan je vooraf misschien dacht.

Ook vertelt Sharon je tijdens deze interactieve workshop van alles over voeding tijdens de eerste levensjaren van je kind. Veel ouders vinden het moeilijk om te bepalen welke voedingsstoffen essentieel zijn voor hun kind. Het is belangrijk hier heel bewust mee om te gaan, want juist in deze periode leg je de basis voor een gezond eetpatroon voor je kind.

 

Kom je ook?

Je bent van harte welkom om de workshop ‘KinderRijk Late Night: Zwangerschap en voeding’ bij te wonen, ook als je (nog) geen klant bent van KinderRijk. Deze avond beantwoorden we al je vragen over voeding tijdens je zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind. Er zal ook voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en je eigen ervaringen te delen. Na de workshop hebben we nog een leuk aandenken voor je én sturen we je leuke receptjes voor de eerste hapjes toe.

 

Wie, wat, waar?

De workshop ‘KinderRijk Late Night: Zwangerschap en voeding’ vindt plaats op woensdag 21 maart bij KDV Maalderij, Maalderij 41 in Amstelveen. Je bent vanaf 19.45 uur van harte welkom voor een kopje thee of koffie. Om 20.00 uur gaan we van start met de workshop. We zullen rond 21.30 uur klaar zijn.

Wil je de workshop bijwonen? Meld je dan aan via dit formulier. De toegang is gratis, maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je specifieke vragen die je tijdens KinderRijk Late Night workshop besproken wilt hebben, mail deze dan naar marketing@kinderrijk.nl.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement. 

 

Over Sharon Looyen

Sharon Looyen“Mijn passie is mensen begeleiden, coachen en inspireren, mijn kennis, kunde en ervaring mee te geven op een toegankelijke & begripvolle manier, waardoor je het beste uit je zelf en je gezondheid kan halen met voeding en het aanpassen van je levensstijl.

Sharon Looyen geeft voorlichting over Natuurvoeding & Orthomoleculaire Voeding en Suppletie tijdens de zwangerschap. Ook begeleidt ze zwangere vrouwen online om hun kind de best mogelijke start mee te geven. Meer weten? Neem een kijkje op www.voedingmaaktjebeter.nl en www.mamachannel.nl.