Nieuws

KinderRijk Late Night: Elke vader zijn eigen talent

Helm op, vlag vastgemaakt, zijwieltjes eraf: het is zover, tijd om je kind te leren fietsen. Voorzichtig komt je kind in beweging en steeds laat je je greep iets losser worden, totdat het helemaal zelf fietst. Als moeder ren je er misschien wel met uitgestoken armen naast, om je kind op te vangen als het valt. Grote kans dat vaders dit anders aanpakken… Laat het die kleine maar eens proberen, dan zien we wel waar het schip strandt. Herkenbaar?

Er is veel onderzoek gedaan naar het verschil in opvoedstijl tussen moeders en vaders. Zijn vaders stoerder? Vragen ze sneller meer van hun kinderen? Feit is dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen de opvoedstijl van vaders en moeders. Toch is het ook interessant om te kijken naar de verschillen, juist om te zien hoe de combinatie van opvoedstijlen goed is voor kinderen.

Tijdens de KinderRijk Late Night workshop ‘Elke vader zijn eigen talent’ gaan we in gesprek over dit soort kwesties. Want wat is jouw talent als opvoeder? Wat wil jij je kind meegeven? En hoe combineer je jullie rollen als opvoeders samen? Er is ruimte voor vragen, je krijgt tips over het opvoeden van je kind en je kunt je ervaringen delen met andere ouders.

 

Kom je ook?

Ben je benieuwd wat jouw talent als opvoeder is? Of heb je vragen over de opvoeding van je kind? Meld je dan nu hier aan voor de KinderRijk Late Night workshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. Deze avond is vooral interessant voor aanstaande ouders en ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.