Nieuws

KinderRijk Late Night: Ga zelf maar eens op de commode liggen!

Wat is er mis met wippertjes? En waarom is alles benoemen wat je doet zo belangrijk? Het grootbrengen van je kindje is niet altijd eenvoudig. Sterker nog: het is soms gewoon hartstikke moeilijk.

Tijdens de KinderRijk Late Night ‘Ga zelf maar eens op de commode liggen’ beantwoorden we leuke en soms ook lastige vragen over baby’s en opvoeden. Iets is niet goed of fout, we delen tips en geven adviezen om het opvoeden van je baby allemaal wat makkelijker maken.

De gratis interactieve babyworkshop is donderdag 9 november van 19.30 tot 21.30 uur op KinderRijk KDV MacGillavrylaan, Carolina MacGillavrylaan 780 in Amsterdam.

Kom je ook?

Heb je vragen of wil je op een laagdrempelige manier duidelijke inzichten in zaken waar je als kersverse ouder tegen aanloopt bij het opvoeden van je baby? Meld je dan nu hier aan voor de babyworkshop. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

 

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.