Nieuws

KinderRijk aan Huis, het vernieuwde gastouderbureau!

Het gastouderbureau van KinderRijk heet voortaan KinderRijk aan Huis! Met een nieuwe naam en een nieuwe website, www.kinderrijkaanhuis.nl, wil KinderRijk aan Huis zich meer richten op kleinschalige opvang bij de ouders of bij een gastouder thuis. Daarbij zijn eind vorig jaar ook de tarieven verlaagd, zo betalen ouders niet meer per kind maar per gezin.

kinderrijk-aan-huis_gastouderopvang_-s-plamper-kdv-maalderij_0262

Kwaliteit en pedagogiek staan centraal
Met deze nieuwe insteek is ervoor gekozen om ouders de beste service mogelijk te bieden. Ouders kunnen bij het gastouderbureau aangeven wat hun wensen zijn en zo wordt een perfecte match gezocht. Ze hoeven ook niet zelf een hele database van gastouders door te spitten, dit doen de professionele bemiddelingsmedewerkers graag voor ze. “De perfecte match vinden tussen een gastouder en een gezin is wat mij drijft. We streven dan ook naar de hoogst mogelijke kwaliteit” aldus Elsemieke, bemiddelingsmedewerker.

Die hoge kwaliteit hoort bij KinderRijk, de kinderopvangorganisatie waar KinderRijk aan Huis onderdeel van is. De kwaliteit van de medewerkers en het pedagogisch beleid staan centraal zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Gastouders van KinderRijk aan Huis
Gastouders werken zelfstandig met begeleiding vanuit KinderRijk aan Huis. Met een pedagogische insteek ondernemen ze allerlei activiteiten met de kinderen. Zo kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Gastouders werken met baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar bij de ouders thuis of vanuit hun eigen huis.

Voor meer informatie over gastouderopvang: kinderrijkaanhuis@kinderrijk.nl of 020 – 426 08 55. KinderRijk biedt naast gastouderopvang kinderdagopvang, peuteropvang, voorschoolse- en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar.