Gastouder worden

Wil je gastouder worden in Amstelveen? Dan zit je hier helemaal goed. Als gastouder in Amstelveen heb je een interessant beroep. Je gaat als zelfstandige aan de slag en bent verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van (maximaal) zes kinderen. Je hebt natuurlijk veel contact met de kinderen maar daarnaast ook met de ouders en de bemiddelingsmedewerkers.

Baby speelt met blokken

KinderRijk aan Huis bemiddelt tussen jou en ouders die opvang zoeken 

Wil jij werken als gastouder? Dan ben je bij KinderRijk aan Huis aan het juiste adres. Onze bemiddelingsmedewerkers selecteren en begeleiden onze gastouders zorgvuldig. We stellen bepaalde eisen aan gastouders op het gebied van deskundigheid, betrokkenheid bij kinderen en de opvoedingsvragen die daarbij komen kijken. Ook is er jaarlijks aandacht voor de veiligheid en hygiëne bij de opvang thuis.

 

Wat verdient een gastouder?

Wil je gastouder worden? Dan bepaal je als gastouder zelf je uurtarief. Lees hier meer over wat je kunt verdienen als gastouder in Amstelveen.

 

Gastouder worden? We helpen je graag!

In het kader van begeleiding en deskundigheidsbevordering organiseren we pedagogische thema- en cursusavonden, op bijvoorbeeld het gebied van ontwikkeling van het kind, EHBO en signalen meldcode. Ten slotte werken alle gastouders volgens de pedagogische werkwijze die wij speciaal voor deze opvangvorm hebben opgesteld. Wil je gastouder worden? Dan helpen we je ook graag indien je nog niet in het bezit bent van het juiste diploma en maar wel graag als gastouder in Amstelveen aan de slag wil gaan.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over werken als gastouder in of rondom Amstelveen. Via onderstaande knop kun je je aanmelden als gastouder. 

Aanmelden gastouder