De KinderRijk Flexpool

In 2017 is de KinderRijk Flexpool opgericht. De Flexpool is een flexibel team van medewerkers die lastminute worden ingezet op vrijgekomen diensten. Lid zijn van de Flexpool is afwisselend en uitdagend; je werkt op allerlei locaties in Amstelveen en Amsterdam en met kinderen van alle leeftijden!

HULPTROEPEN

De Flexpool wordt gevormd door een groep proactieve en flexibele pedagogisch medewerkers van KinderRijk. Zij springen bij op alle vestigingen in Amstelveen en Amsterdam, bijvoorbeeld wanneer er ergens een tekort is wegens ziekte. Zo ondersteunen ze de vaste pedagogisch medewerkers op de groep en waarborgen ze een veilige omgeving voor de kinderen. De Flexpool vervult daarmee een heel belangrijke rol binnen KinderRijk.

Als lid van de Flexpool krijg je veel waardering. De vestigingen zijn heel blij als je komt helpen!

– Jolanda Gomis-Mulder, pedagogisch medewerker Flexpool

IN DE PRAKTIJK

Omdat je flexibel werkt, heb je als lid van de Flexpool minder administratieve taken en kun je je volledig op de kinderen richten. De Flexpool is daarom bij uitstek geschikt voor pedagogisch medewerkers die niet op een vaste groep willen werken, maar behoefte hebben aan variatie.

Als lid van de Flexpool ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar om in te vallen bij alle opvangsoorten binnen KinderRijk. Zo kan het zijn dat je de ene dag op het KDV werkt en de volgende dag bij de BSO. Lekker afwisselend dus!

Net als pedagogisch medewerkers die op een vaste locatie werken, heb je als lid van de Flexpool een leidinggevende. Hij stemt samen met jou en de centrale personeelsplanning je diensten af. Daarnaast bespreek je met hem je functioneren en de uitgebreide mogelijkheden tot scholing. Want ook als lid van de Flexpool heb je toegang tot alle trainingen binnen KinderRijk. Benieuwd op welke manieren jij je binnen KinderRijk kunt ontwikkelen? Je leest hier alles over leren bij KinderRijk.

IETS VOOR JOU?

Werken in de Flexpool is afwisselend en uitdagend. Misschien is het wel iets voor jou! Test het met onderstaande checklist:

  • Je hebt affiniteit met kinderen van 0-12 jaar.
  • Werken in verschillende opvangsoorten (KDV, HDO, TSO en BSO) doe je graag.
  • Tijdens je werk wil je je volledig op de kinderen kunnen richten.
  • Je beschikt over een flinke dosis pedagogische ervaring.
  • Flexibel zijn is voor jou geen probleem.
  • Je houdt van variatie; werken op een vaste groep past minder goed bij je.
  • Al onze locaties (Amstelveen en Amsterdam) zijn voor jou goed bereikbaar.

Kun je op alle bovenstaande punten volmondig ja zeggen? Dan horen we graag van je, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden voor de KinderRijk Flexpool. Neem contact op met onze afdeling HR via werken@kinderrijk.nl of 020 426 0844.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Sahil Faruqi leidinggevende van de Flexpool. Sahil is bereikbaar via sfaruqi@kinderrijk.nl. 

 ————————————————————————————————————————————————————————————
Jolanda Gomis-Mulder

“Als je in de Flexpool werkt, kun je je volledig richten op het verzorgen en begeleiden van de kinderen. Het is belangrijk dat je veel pedagogische ervaring hebt, zodat je makkelijk kunt inspringen op de behoeftes van de kinderen en de verschillende vestigingen en opvangvormen. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat je je maandag vooral met baby’s bezighoudt op het KDV, terwijl je dinsdag op de oudste groep van de BSO staat. Als lid van de Flexpool biedt je je collega’s een helpende hand, en dat wordt enorm gewaardeerd.”

– Jolanda Gomis-Mulder, pedagogisch medewerker Flexpool