Nieuws

De KinderRijk ouderapp is live!

Als ouder wil je natuurlijk op de hoogte blijven van belangrijke berichten, de leukste foto’s en wat je kind allemaal beleeft op de opvang. En dus hebben we goed nieuws, want het is zover… de enige echte KinderRijk ouderapp is live gegaan op de eerste vestigingen! Super handig, want via de KinderRijk ouderapp vind je alle informatie voortaan op één (veilige) plek. De komende maand zal de ouderapp ook op alle andere vestigingen worden uitgerold.

Jongetje laat de KinderRijk ouderapp zien

Wat kun je met de KinderRijk ouderapp?

Met de KinderRijk ouderapp ben je toch een beetje in de buurt van je kind als deze op de opvang is. Bekijk foto’s en berichten in de app op je mobiel, tablet of via de ouderportal op je pc. Zo blijf je betrokken bij wat je kind meemaakt op de opvang. Ook stuur je gemakkelijk zelf een bericht naar de groep van je kind.

Voordelen van de app:

  • Blijf overal en altijd op de hoogte!
  • Volg de ontwikkelingen van je kind in een digitaal schriftje
  • Ontvang rechtstreeks foto’s van je kind
  • Stuur en ontvang berichten over je kind
  • Lees het laatste nieuws via de app
  • Vraag extra dagen aan, meld je kind ziek of geef vakanties door

Natuurlijk blijft het persoonlijk contact met ouders het allerbelangrijkste. Communicatie via onze app vervangt het persoonlijk contact op geen enkele manier. Er komen hooguit contactmomenten bij!

 

Waar vind je de KinderRijk ouderapp?

De app is te downloaden in de App Store (iOS) of in de Google Play Store (Android) onder de naam Konnect Ouderapp. Logo App Store

Logo Google Play

De app-omgeving is ook te benaderen via je pc of laptop via kinderrijk.ouderportaal.nl. Bij de uitrol van de KinderRijk ouderapp op jouw vestiging ontvang je een e-mail met alle benodigde gegevens om in te loggen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de KinderRijk ouderapp? Neem dan een kijkje op de informatiepagina en bij de veelgestelde vragen. Uiteraard kun je ook altijd terecht bij de locatiemanager van je vestiging of de afdeling Kindplanning via kindplanning@kinderrijk.nl of 020 426 08 66.