Tarieven, Betalingen & Facturen

Wat kost een vve-plek?

De kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie. Als je recht hebt op kinderopvangtoeslag, ontvang je een overeenkomst voor 51 weken volgens het uurtarief van KinderRijk. Je moet dan binnen drie maanden de kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Als je geen recht op kinderopvangtoeslag hebt,  krijg je subsidie van de gemeente Amstelveen en een overeenkomst voor 48 weken. De subsidie in Amstelveen geldt voor tien uur per week (twee ochtenden).

Wil je precies weten wat een vve-plek kost? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelaties op telefoonnummer 020 426 08 66 of via klantrelaties@kinderrijk.nl. Zij helpen je graag bij het maken van een persoonlijke berekening.

Wat is het rekeningnummer van kinderrijk?

Het rekeningnummer van KinderRijk is NL 05 RABO 0382 3655 26.

Wat zijn de tarieven voor kinderopvang?

Wat je betaalt, hangt af van je inkomen en het aantal dagen dat je kinderopvang afneemt. Via onze rekentool kun je jouw maandelijkse kosten berekenen.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze afdeling Klantrelaties op telefoonnummer 020 426 08 66 of via klantrelaties@kinderrijk.nl. Zij helpen je graag bij het maken van een persoonlijke berekening.