Altijd in de buurt

Verhuizen is altijd spannend, niet alleen voor jou maar zeker ook voor je kind.

Je gaat binnenkort verhuizen of bent net verhuisd. Dat is best even wennen, zo’n nieuwe omgeving met nieuwe gezichten in misschien wel een heel nieuwe stad. Bij KinderRijk helpen we jou en je kind graag te wennen aan deze nieuwe omgeving. Dit doen we door opvang te bieden in heel Amstelveen aan kinderen van 0 tot 12 jaar. We geloven namelijk dat goede kinderopvang kinderen een vertrouwde tweede thuishaven biedt. Zo krijgt je kind alle kansen voor nieuwe vriendschappen en mogelijkheden om te ontdekken.

 

Met 14 kinderdagopvang (KDV) en 17 buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Amstelveen zijn we altijd in de buurt!

 

Bij KinderRijk bieden we in Amstelveen kinderdagopvang aan op prachtige locaties, waar je kind al vanaf acht weken welkom is. Vanaf twee jaar oud kan je kind ook twee of meer ochtenden op de peuteropvang (halve dag, HDO) terecht. In Amstelveen bieden we op 15 locaties buitenschoolse opvang (BSO) aan. Alle vestigingen zijn gekoppeld aan basisscholen en in veel gevallen zijn de BSO en de school in hetzelfde gebouw gevestigd.

  • Om een goed beeld te krijgen van onze opvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze vestigingen. Meld je daarom hier direct aan voor een persoonlijke rondleiding. We nemen dan z.s.m. contact met je op.
  • Voorkeur vestiging

  • Privacy

    Je contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres, leggen wij vast om je aanvraag te kunnen registreren en contact met je te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld met partijen buiten KinderRijk. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy beleid op kinderrijk.nl/privacy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.