KinderRijk 50 jaar

KinderRijk 50 jaar

Hoera, KinderRijk is jarig!

Vijftig jaar geleden werd KinderRijk gestart door een groepje Amstelveense ouders dat betere kinderopvang voor hun kinderen wilde. Nu, in 2019, maken dagelijks duizenden kinderen gebruik van de opvang op één van onze 40 locaties in Amstelveen en Amsterdam. We laten dit jubileum natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan!

 

SPELEN IS EEN FEEST

Ons jubileumjaar staat in het teken van het thema ‘Spelen is een feest!’. En wie jarig is trakteert. Zo gaan we dit jaar op meerdere momenten met jullie, de kinderen en onze medewerkers feest vieren met allerlei festiviteiten en een inspirerende benefietavond in oktober. 

 

 VOOR IEDER KIND

‘Spelen is een feest!’ en dat gunnen we ieder kind. Voor de kinderen bij KinderRijk is dat een vanzelfsprekendheid, maar helaas is dat niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Er zijn nog heel veel wijken in Nederland zonder een goede mogelijkheid om veilig buiten te spelen. Ook zijn er veel kinderen die niet op een sport kunnen, omdat er onvoldoende geld voor is. Daarom gaat KinderRijk zich dit jubileumjaar inzetten voor de Krajicek Foundation

 

ONZE ACTIES

Met verschillende events halen wij geld op voor dit mooie doel! Zo kunnen alle medewerkers van KinderRijk ervoor kiezen hun verjaardagsbloemen om te zetten in een mooie donatie aan de Krajicek Foundation. Tijdens de Lentemarathon van Amstelveen rennen verschillende KinderRijk-teams mee om geld in te zamelen voor dit doel en is er de KinderRijk Late Night XL benefietavond waarvan de opbrengst van de ticketverkoop geheel ten goede komt aan de Krajicek Foundation. En onze vestigingen organiseren leuke, gekke, lekkere en sportieve acties om zo veel mogelijk geld op te halen. Benieuwd waar de teller op staat? Klik dan hieronder!

Verjaardagsbloemen  Lentemarathon  KinderRijk Late Night XL  Acties vestigingen

 

Wil je zelf ook je steentje bijdragen? Doe dan een rechtstreekse donatie aan de Krajicek Foundation. Zo geef je meer kinderen de kans om dicht bij huis samen te spelen en te sporten. Via onderstaande knop kun je doneren.

Rechtstreeks doneren