KinderRijk 50 jaar

KinderRijk 50 jaar

Hoera, KinderRijk is jarig!

Vijftig jaar geleden werd KinderRijk gestart door een groepje Amstelveense ouders dat betere kinderopvang voor hun kinderen wilde. Nu, in 2019, maken dagelijks duizenden kinderen gebruik van de opvang op één van onze 40 locaties in Amstelveen en Amsterdam. We laten dit jubileum natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan!

 

SPELEN IS EEN FEEST

Ons jubileumjaar staat in het teken van het thema ‘Spelen is een feest!’. En wie jarig is trakteert. Zo gaan we dit jaar op meerdere momenten met jullie, de kinderen en onze medewerkers feest vieren met allerlei festiviteiten en een inspirerende benefietavond in oktober. 

 

RidderRijk

Een van de festiviteiten is RidderRijk. Dit spektakel, met middeleeuwse spellen en een spannend riddertoernooi, is voor jong en oud op de BSO. RidderRijk vindt plaats op 18 juli in de arena in het Amsterdamse bos.
 
Voor deze dag zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de vele spelletjes willen komen begeleiden. Dus lijkt het jou leuk, of ken je iemand die het leuk zou vinden, om te helpen? Meld je dan aan via onderstaande knop! Naast de aanwezigheid tijdens RidderRijk op 18 juli, vragen wij alle vrijwilligers ook aanwezig te zijn bij de spelinstructie op woensdagavond 17 juli van 20.00 uur tot 21.30 uur in de Arena van het Amsterdamse Bos.

Meld je aan als vrijwilliger!

 VOOR IEDER KIND

‘Spelen is een feest!’ en dat gunnen we ieder kind. Voor de kinderen bij KinderRijk is dat een vanzelfsprekendheid, maar helaas is dat niet voor alle kinderen in Nederland het geval. Er zijn nog heel veel wijken in Nederland zonder een goede mogelijkheid om veilig buiten te spelen. Ook zijn er veel kinderen die niet op een sport kunnen, omdat er onvoldoende geld voor is. Daarom gaat KinderRijk zich dit jubileumjaar inzetten voor de Krajicek Foundation

 

ONZE ACTIES

Met verschillende events halen wij geld op voor dit mooie doel! Zo kunnen alle medewerkers van KinderRijk ervoor kiezen hun verjaardagsbloemen om te zetten in een mooie donatie aan de Krajicek Foundation. Tijdens de Lentemarathon van Amstelveen rennen verschillende KinderRijk-teams mee om geld in te zamelen voor dit doel. En onze vestigingen organiseren leuke, gekke, lekkere en sportieve acties om zo veel mogelijk geld op te halen. Benieuwd waar de teller op staat? Klik dan hieronder!

Verjaardagsbloemen      Lentemarathon      Acties vestigingen

 

Wil je zelf ook je steentje bijdragen? Doe dan een rechtstreekse donatie aan de Krajicek Foundation. Zo geef je meer kinderen de kans om dicht bij huis samen te spelen en te sporten. Via onderstaande knop kun je doneren.

Rechtstreeks doneren